• Reportasje om Hallén i Finansavisen, februar 2017 Hanske-Hallén i avisen!

  Kan vi få intervjue deg? Om overgangen fra advokat til oppstart i Hanske-Hallén og om deres snart 200 år gamle historie?

  Spørsmålet kom fra en hyggelig journalist i Finansavisen. Kanskje faren min også kunne bli med?

  Selvfølgelig! Da journalisten møtte opp i hanske- og skinnvarebutikken i Roald Amundsens gate 6 stilte vi opp med én representant fra hver av de tre siste generasjonene Hallén.

  Hvordan har det vært å gå fra en hverdag som advokat til den tradisjonsrike familiebedriften som selger hansker, vesker og andre kvalitetsprodukter i skinn? Hvordan oppstod Hanske-Hallén for snart 200 år siden? Mer om dette kan du lese i reportasjen som er gjengitt i sin helhet nedenfor.  Den ble publisert i Finansavisens JUS-bilag fredag 17. februar i år.

 • God helg!

  I dag er Elise med meg på kontoret. Vi nyter det fine vårværet!

  Snart kan  vi finne frem vårhanskene, men ennå er det minusgrader.

  Mitt valg for i dag er myke hjorteskinnshansker med ullfôr, fra Fingerman. En favoritt!

  PC-vesken er fra Castelijn & Beerens, den bruker jeg hver dag. Skinnet blir bare finere og finere!

  Barn på trikk i Oslo på vei til Hanske-Hallén sitt kontor
  På vei til en dag på Hanske-Hallén sitt kontor!
  Terese i Birkelunden. Hjorteskinnshansker og PC-veske fra Castelijn & Beerens
  Terese i Birkelunden. Hansker i mykt hjorteskinn med ullfôr (760,-) og PC-veske fra Castelijn & Beerens (3100,-) Foto: Elise
  Skygger i Birkelunden
  Skyggene blir lange og spennende i den lave solen. Foto: Elise
  Skilt Alf Hallén Hanske-Hallén
  Endelig kom vi frem til kontoret! Foto: Elise
 • Velkommen!

  Hei og velkommen!

  Her på bloggen vil vi både dele glimt fra hverdagen i Hanske-Hallén, men også minner fra vår snart 200 år gamle historie.

  Foreløpig er det jeg, Terese Hallén-Hasaas, som skriver innleggene.

  Jeg er utdannet jurist og har permisjon fra jobben som senioradvokat hos Kluge Advokatfirma AS. Nå har jeg gått inn i familiebedriften som 6. generasjons Hallén og første kvinnelige leder. Det neste året kommer jeg til å jobbe tett med faren min, Terje Hallén. Han har vært i Hanske-Hallén i over 50 år!

  Håper du vil følge oss videre!

  ThorvaldMeyersgate 1933 Hanske-Hallém
  I 1933 holdt Hanske-Hallén til Thorvald Meyers gate i Oslo. Her står Odd Hallén, 4. generasjon, sammen med noen av de ansatte.
  Her er jeg med de to jentene mine; Elise (3) og Martine (1).
  Terje Hallén, over 50 år i Hanske-Hallén
  Terje Hallén (5. generasjon)
 • Nettbutikk kommer snart!

  Ca 1940: Odd Hallén (4. generasjon) og damene tok opp ordre fra hele landet. Nå kan vi snart ta imot din bestilling på nett!

  God og personlig service har alltid vært viktig for oss. Vi vil at du som kunde skal gå ut av butikken med ett par hansker eller et annet skinnvareprodukt du kan ha glede av i lang tid! Det skal være en opplevelse å handle hos Hanske-Hallén.

  I dag har vi kun én butikk, den ligger vis-a-vis Nationaltheatret i Oslo, i Roald Amundsens gate 6. Der har vi vært fra bygget var nytt i 1936! Nå i 2017 syns vi det er på tide å utvide med nettbutikk. Vi håper muligheten til å handle hjemmefra kan være til glede for både eksisterende og nye kunder.

  Første steg mot netthandel er tatt med lanseringen av nettside! Nå står vi på for å finne gode løsninger for å videreføre den gode kundeopplevelsen. I første omgang kommer vi til å legge hansker ut for salg på nett, så får vi vurdere en utvidelse til resten av sortimentet etter hvert.

  Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller innspill! Send en e-post til kundeservice@hanske-hallen.no, eller en melding på Facebook.