GAVER TIL Han

Hva ønsker han seg? I generasjoner har vi fått det ærefulle oppdraget å levere gaver til pappa som ønsker seg nye, maskuline hansker, sønnen som foretrekker varme votter, eller bestefar som gjerne vil ha hansker med litt ekstra god plass. Eller nette kjørehansker til barnebarnet som akkurat har kjørt opp og nå kan være sjåfør for dere andre. Kanskje han har sett på en PC-veske, eller du vil overraske med en weekendbag så han kan reise med stil på jobbturene som kommer?

Vi tar deg gjerne imot i butikken, eller sender hansker eller andre fine gaver rett hjem til postkassen din – eller til et hentested hvis esken blir for stor. Vi er like spente som deg på reaksjonen når pakken tas frem og åpnes!

Nettbutikken er full av lekre gaver, det kan være vanskelig å finne frem. Derfor har vi samlet noen favoritter her, i forskjellige prisklasser. Som alltid byr vi på frakten ved kjøp over 1000 kroner. Du får også med en returetikett, slik at gaven enkelt kan byttes enten via post eller i butikken.

GAVETIPS UNDER 500,-

GAVETIPS UNDER 1000,-

GAVETIPS UNDER 1500,-

GAVETIPS UNDER 2000,-

GAVETIPS UNDER 3000,-

GAVETIPS UNDER 4000,-

GAVETIPS OVER 4000,-

Hanne K Jakhelln
Hanne K Jakhelln
Verified ownerVerified owner
5/5

Rask levering med hyggelig vedlagt hilsen fra butikken

1 dag siden
Privat
Privat
Verified ownerVerified owner
5/5
5 dager siden
Camilla Lund E.
Camilla Lund E.
Verified ownerVerified owner
4/5

Produktet er perfekt!! Men det tok unødvendig lang tid før jeg mottok produktet i posten.

6 dager siden
Anonym
Anonym
Verified ownerVerified owner
5/5

god å hyggelig, kunnskapsrikt å raskt svar. å faglig kunskap.å du blir behandlet med ærefull innpakning av varen. det gjorde at du følte deg verdifull som kunde,å veldig hyggelig å handle av dere. Stå på vidre vi trenger slike butikker som dere. og så er

2 uker siden
Nelly Marie Ytterli
Nelly Marie Ytterli
Verified ownerVerified owner
3/5

Fargen vart heilt feil for meg. Ellers hadde jeg en god oppleving av å handle hos Dere.

1 måned siden