Kan vi få intervjue deg? Om overgangen fra advokat til oppstart i Hanske-Hallén og om deres snart 200 år gamle historie?

Spørsmålet kom fra en hyggelig journalist i Finansavisen. Kanskje faren min også kunne bli med?

Selvfølgelig! Da journalisten møtte opp i hanske- og skinnvarebutikken i Roald Amundsens gate 6 stilte vi opp med én representant fra hver av de tre siste generasjonene Hallén.

Hvordan har det vært å gå fra en hverdag som advokat til den tradisjonsrike familiebedriften som selger hansker, vesker og andre kvalitetsprodukter i skinn? Hvordan oppstod Hanske-Hallén for snart 200 år siden? Mer om dette kan du lese i reportasjen som er gjengitt i sin helhet nedenfor.  Den ble publisert i Finansavisens JUS-bilag fredag 17. februar i år.

[pdf-embedder url=”https://hanske-hallen.no/wp-content/uploads/2017/03/Finansavisens-JUS-bilag-170217-Hanske-Hallen.pdf” title=”Finansavisens JUS-bilag 170217 Hanske-Hallen”]

Ett svar til “Hanske-Hallén i avisen!

  • Turid Thjømøe

    Hei! Fikk kjørehansker til mannen min i dag. De svarte virkelig til forventningene , og de passet perfekt ! Det var første gang jeg handlet hos dere, men ikke den siste ! Neste gang blir det et par til meg selv 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *