Morsdag

Valentine´s Day nærmer seg…

Her er noen gavetips til henne:

Vi feirer kjærligheten!

Valentine´s Day nærmer seg....

Her har vi samlet noen gavetips, fra 279,- og oppover. Overrask kjæresten din med nye hansker, en lommebok, et hjerte i skinn fra DECADENT – eller kanskje vesken hun har ønsket seg så lenge?

Vi sender raskt hvis du handler på nett. Du kan også komme innom oss i Oslo sentrum, rett ved Nationaltheatret. Her er åpningstider og adresse.

Kjørehansker blir mer og mer populært! Disse myke lammeskinnshanskene kommer i flere farger og er en desidert bestselger:

God å holde i hånden, fin å se på! DECADENTs Heart kan brukes som en klassisk nøkkelring eller henges på vesken som pynt.

  • Decadent 118 - Heart Key Ring - Cognac Decadent 118 - Heart Key Ring - Cognac Velg alternativ

    DECADENT Heart key ring

    kr 495,00

Hanskenes Rolls Royce! Dette er håndsydde villsvinshansker med varmt alpakka-fôr. Du får også villsvinshansker uten fôr og med lammepels.

SECRID lommebok i skinn, med innebygd kortholder som skyver ut kortene for enkel tilgang. Plass til seks kort i kortholderen, fire utenom, samt sedler og visittkort.

Lammeskinnshanskene med ekstra varmt cashmere-fôr var en av  julegavefavorittene i 2019 og passer til mammaer i alle aldre!

Gavekort er alltid stas å få! Velg beløp selv, og få gavekortet tilsendt på e-post. Det kan brukes både på nett og i butikken.

Flere gavetips: