Premium & personvern

1.0. Introduksjon

Denne personvernerklæringen gjelder tjenestene Loyall AS (Loyall) leverer til Hanske-Hallén AS (“Kunde”), (Kunde er oppnevnt under (heretter samlet referert til som “vi”, “oss” og “vår”) i forbindelse leveranse av (“Bonusprogrammene”) samt innsamling av informasjon, inkludert, men ikke begrenset til, Loyall.no, Loyall-loyalty.com, facebook.com/Loyall.no, Loyallbonus.com, Loyallbonus.dk, Loyallbonus.se, Loyallbonus.no. Erklæringen forklarer hvordan personlig informasjon blir samlet inn, benyttet og beskyttet av Loyall AS og drifter av Bonusprogrammene.

Vi skal være åpne og tydelige på hvordan vi behandler din personlige informasjon. Personlig informasjon om deg vil bare bli behandlet for legitime formål og vil bli slettet, pseudonymisert eller anonymisert når vi ikke lenger har grunnlag for å behandle den. Du vil motta informasjon om dine personvernrettigheter og hvordan du kan håndheve dem. Vi vil fortsette å utvikle tjenester og løsninger med personvern integrert i deres design.

Når du bruker programvaren vår, nettstedet vårt eller andre digitale tjenester vi leverer (heretter referert til som “tjenestene”), samler vi inn, behandler og lagrer din personlige informasjon. Det er viktig for oss å ivareta og beskytte disse personopplysningene på en best mulig måte for å opprettholde deres integritet. Med denne personvernpolicy vil vi også informere deg om hvordan vi behandler din personlige informasjon.

1.1. Behandling av personopplysninger ved deltakelse i Bonusprogrammene

Loyall AS leverer og drifter bonusprogrammene du registreres i ved samtykke til disse medlemsbetingelsene. Gjennom medlemskap i Bonusprogrammene du har valgt å melde deg inn i ønsker Loyall AS å tilby deg personlig og relevant informasjon om produkter og tjenester, samt fordeler i form av tilbud, gavekort og kjøpsbonus. Ved registrering i Kundeklubben, registreres du samtidig i Loyall AS sitt bonusprogram, Loyall Friends, som vil gi deg fordeler hos tilbydere tilknyttet dette bonusprogrammet.

Når du bruker våre tjenester som beskrevet i våre brukervilkår og/eller er i kontakt med oss, vil Loyall AS (Loyall) og den aktuelle Kundeklubben behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Da det er de samme personopplysningene som samles inn for deltakelse både i Kundeklubben og i bonusprogrammet Loyall Friends er det formelt både eier av Kundeklubben og Loyall AS som er behandlingsansvarlige, såkalt «Felles Behandlingsansvarlig». Det vil si at eier av Bonusprogrammene er behandlingsansvarlig for innsamling og bruk av personopplysninger knyttet til Bonusprogrammene, mens Loyall AS er behandlingsansvarlig for innsamling og bruk av personopplysninger knyttet til Loyall Friends. Loyall AS er samtidig, etter egen databehandleravtale med eier av Kundeklubben, databehandler for denne.

Som en naturlig konsekvens av ovennevnte, og for å lette din kommunikasjon, har Loyall og eier av Kundeklubben bestemt at det er Loyall AS som skal være felles kontaktpunkt for dine henvendelser vedrørende denne Personvernerklæringen og bruken av dine personopplysninger. Loyall AS håndterer dine henvendelser og involverer eier av Bonusprogrammene i den grad det er nødvendig. Du kan imidlertid alltid velge å henvende deg direkte til eier av Kundeklubben. Kontaktinformasjon til eier av Kundeklubben fremgår av opplysninger gitt om Kundeklubben. Når denne Personvernerklæringen bruker betegnelsen «vi» og «vår», sikter det både til Loyall AS og eier av Kundeklubben med mindre annet fremgår av sammenhengen.

Kontaktpunkt som Felles Behandlingsansvarlig for personopplysninger vi behandler er Loyall AS. Kontaktinformasjonen til Behandlingsansvarlig er:

  • Adresse: Øvre Ole Bulls plass 1, 5012 Bergen, Norway
  • E-post: personvern@Loyall.no
  • Telefon: (+47) 40424200
  • Organisasjonsnr.: 816 202 612

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte Loyall AS på personvern@Loyall.no.

2.0. Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn

Vi samler inn personopplysninger om deg for å kunne levere våre tjenester knyttet til Bonusprogrammene som beskrevet i brukervilkårene. Behandlingen skjer følgelig i henhold til vår avtale med deg.

Ved innmelding i Bonusprogrammene, registreres navn, adresse, telefonnummer og fødselsdato. I tillegg blir det registrert opplysninger om bankkort/kredittkort. Kjøpsdata som innhentes innbefatter informasjon som beløp, produkter, dato, selger og hvor kjøpet er gjennomført. Denne informasjonen kan knyttes sammen med informasjon fra eksterne kilder (nummeroppslag, adresseregistre mm.), som benyttes for å berike og vedlikeholde medlemsprofilen i Kundekubben og Bonusprogrammet.

De registrerte medlemsopplysningene benyttes også til analyser og som grunnlag for utsendelse av relevante medlemstilbud og informasjon på sms, e-post, adressert post eller gjennom andre kommunikasjonskanaler, forutsatt at du har samtykket til slik utsendelse. Opplysningene brukes også for å kunne besvare henvendelser fra deg.

3.0. Utlevering av personopplysninger til andre

Som medlem har du samtykket til at eier av Bonusprogrammene, Loyall og Loyalls underleverandører (f. eks. distribusjonsforetak, mediebyrå og tekniske leverandører), kan bruke opplysningene fra registreringen, samt kjøps- og bonusinformasjon til analyse og kommunikasjonsformål. Loyall og eier av Bonusprogrammene er som nevnt felles behandlingsansvarlig for medlemsopplysningene. Det benyttes underleverandører for den tekniske delen av databehandlingen. Oversikt over underleverandører kan utleveres ved henvendelse til Loyall AS, Øvre Ole Bulls plass 1, 5012 Bergen, Norway. All behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området. Loyall og eier av Bonusprogrammene har gjennom avtaler sikret din informasjon i alle ledd av behandlingen.

4.0. Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Personopplysninger vil bli lagret så lenge du er med i Bonusprogrammene, og vil deretter anonymiseres eller slettes. Enkelte opplysninger som f.eks. transaksjonshistorikk vil imidlertid i henhold til bokføringsplikten i regnskapsloven bli oppbevart i henhold til lovens oppbevaringskrav.

5.0. Sikkerhet

Det benyttes flere former for sikkerhetsteknologi som sørger for en god beskyttelse mot uautorisert tilgang og misbruk av dine personopplysninger.

6.0. Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no. For å ta i bruk dine rettigheter må du ta kontakt med support via Nettsiden. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager. Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å sende en e-post til support via Nettsiden.

7.0. Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

8.0. Endringer

Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på disse forandringene. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

9.0. Om informasjonskapsler og lignende teknologier

Når du bruker tjenesten og besøker nettsteder i forbindelse med din bruk av bonus, samler vi inn viss informasjon ved hjelp av informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som er lagret på enheten din når du besøker et nettsted. Denne personvernpolicy regulerer hvordan vi bruker denne informasjonen når vi kobler den til personlig informasjon.

Når du besøker et nettsted for første gang, blir det sendt en cookie-fil til enheten din. Denne filen kan identifisere nettleseren din. Å bruke informasjonskapsler hjelper oss å forbedre funksjonaliteten til nettstedet vårt. De er viktige for å redusere nedlastingstiden og forbedre brukeropplevelsen. Vi bruker blant annet informasjonskapsler for godkjenning, så du trenger ikke nødvendigvis å identifisere deg hver gang du bruker tjenestene eller besøker nettsidene våre. Disse informasjonskapslene er nødvendige for at tjenesten skal fungere tilfredsstillende. Ved å justere de tekniske innstillingene i nettleseren din, kan du forhindre at informasjonskapsler lagres og er tilgjengelige på enheten din. Vær oppmerksom på at hvis du deaktiverer informasjonskapsler, kan det hende du kanskje ikke kan bruke våre tjenester, nettsteder eller applikasjoner.

Informasjonskapselen samler informasjon om hvordan medlemmer bruker tjenestene og nettstedene, og gir oss dermed nyttig informasjon om hvordan vi kan levere en bedre brukeropplevelse og forbedre tjenestene og våre tjenester og kommunikasjon. Vi bruker også informasjonskapsler for markedsføringsformål. Disse informasjonskapslene fungerer som formidlere av dine preferanser og online trafikk. Vi bruker disse informasjonskapslene for å gi mer relevant informasjon og mer personlige tips og tilbud på forskjellige kanaler, måle effektiviteten av markedsføringen vår og begrense hvor ofte vi viser deg noe du ikke er interessert i.

Merk at du kan kontrollere hvordan enhetene dine kan dele posisjonsinformasjon med oss og hvordan nettleseren håndterer informasjonskapsler og relaterte teknologier ved å justere personvern- og sikkerhetsinnstillingene til enhetene og applikasjonene / applikasjonene. Se instruksjonene fra nettleser leverandøren, enhets produsenten eller applikasjonene for å lære hvordan du justerer innstillingene.

10.0. Personalisering av profil / Profilering

Vi kan også behandle informasjonen din ved å samle informasjonen i kunde- / brukerprofilen din og din kjøpshistorikk ved bruk av Tjenestene. Dette vil gjøre det mulig for oss å gi deg enda mer relevant og målrettet kommunikasjon, informasjon og markedsføring via e-post, sms og andre kanaler. Dette vil øke brukervennligheten og gjøre vår kommunikasjon med deg mer tilpasset og relevant for dine preferanser, ønsker og behov. På denne måten unngår vi å dele informasjon med deg som du ikke er interessert i.

Formålet med behandlingen er å forenkle bruken for deg og administrasjonen for oss, samtidig som vi kan få mer relevant og tilpasset informasjon i henhold til dine egne preferanser. Dette tror vi vil være i tråd med både dine og våre legitime interesser, og for viss informasjon som er nødvendig for å administrere kunde- og brukerforholdet i samsvar med aksept av våre brukervilkår. Til enhver tid vil du kunne reservere deg mot eller protestere mot vår behandling i form av å samle informasjon som er lagret på din kunde og brukerprofil. Om ønskelig kan du enkelt endre eller slette hele eller deler av din profil.

11.0. Overføring av personopplysninger

Vi kan dele personlig informasjon i forbindelse med oppkjøp, fusjon eller salg av hele eller en betydelig del av vår virksomhet, med eller til et annet selskap. I slike tilfeller vil et medlem motta elektronisk varsling hvis brukerdata er underlagt en personvernpolicy som er vesentlig forskjellig fra denne.

Vi kan overføre aggregerte data til våre autoriserte tredjeparter (innenlands/utenlands) for å forbedre eller utvikle våre tjenester eller for å sikre at tjenestene fungerer tilfredsstillende. Overføring av personopplysninger til et tredjeland utenfor EØS som ikke gir tilstrekkelig beskyttelse vil ikke skje.

12.0. Endringer i denne personvernserklæringen

Vi forbeholder oss retten til, uten varsel, å oppdatere eller endre denne personvernpolicy for å redegjøre for endringer i våre tjenester og forretningsmodeller, så vel som ny eller annen personvernpraksis eller -praksis. En oppdatert personvernpolicy vil være tilgjengelig via våre nettsider. Vi ber deg holde deg oppdatert med gjeldende personvernpolicy. Disse endringene trer i kraft den «sist oppdaterte» datoen i den reviderte utgaven. Et medlem godtar den reviderte versjonen ved å fortsette å bruke tjenesten. Hvis du ikke godtar endringene, må du slutte å bruke tjenestene eller om nødvendig justere eller slette din profil.

HANSKE-HALLÉN AS

Organisasjonsnummer: 922 324 530
kundeservice@hanske-hallen.no

BUTIKKEN

Roald Amundsens gate 6, 0161 Oslo
Telefon: 900 33 455

ADMINISTRASJON

Hesselbergs gate 8C, 0555 Oslo
Telefon, daglig leder: 456 33 427