Kom med din singelhanske på Singles’ Day!

Mandag 11.11 feier mange av oss innen varehandel Singles’ Day. Dette er en tradisjon som i motsetning til mange andre nye tradisjoner ikke kommer fra USA, men fra Kina. Det som startet som en feiring av singel-livet på universiteter i Nanjing på 1990-tallet, har blitt en stor handledag på linje med den noe mer kjente «Black Friday».

Denne dagen feires alltid 11.11, ettersom tallet 1 ser ut som en person som står alene. 11 kan se ut som to personer som står sammen, og i Kina har datoen 11.11 også blitt en populær dag å gifte seg på. På den ekstra morsomme datoen 11.11.11 ble mer enn 4000 par viet i Beijing.

Hansker skal jo helst være i par, og det er lite som er så irriterende som single hansker. Uansett om du har mistet den ene hansken, den har blitt ødelagt eller bare har blitt helt borte, er én singel hanske ikke noe særlig å spare på.

Hjorteskinnshansker til herre foran innlegg til nettpakker. Dikt av Piet Hein.

I alle pakkene vi sender ut fra nettbutikken, legger vi med et lite kort med vår versjon av det kjente diktet av danske Piet Hein:

Den som taber sin ene handske

er heldig i forhold til dén,

der taber den ene, kasserer den anden

og finder den første igjen

Bytt inn din single hanske og få rabatt! For å feire Singles’ Day  og samtidig gi en liten oppmuntring til alle dere som har mistet en hanske, gir vi fra fredag 8. til mandag 11. november 150 kroner i rabatt ved kjøp av et nytt par hansker når du leverer inn den single skinnhansken din. Gjør om den den enslige hansken til et nytt flott par!

Rabatten gjelder ordinære hansker, ikke salgsvarer. Velkommen! Sjekk åpningstidene her.

Vi har fått mange spørsmål om det er noen begrensning på hvor mange single som kan byttes inn. Det er det ikke! For hver single hanske du bytter inn, kan du kjøpe et nytt par til ordinær pris og få 150 kroner rabatt. Kjøper du f.eks. to par hansker og har med to single hansker, får du totalt 300 kroner i rabatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *