Vi holder åpent

Kjære kunde! Kanskje du har handlet hos oss i alle år, eller kanskje du bare var nysgjerrig på kjørehanskene som har kommet? Eller de nyeste veskene fra Decadent? Vi trenger alle noe fint å glede oss over i denne nye hverdagen. Det viktigste er likevel deg og dine, jeg håper du har det bra!

Vi følger situasjonen tett, og tar helsen til både ansatte og kunder på største alvor. 

Foreløpig holder vi åpent, men på grunn av svært begrenset salg de siste dagene, vurderer vi nå å stenge den fysiske butikken for å unngå for store tap. Enn så lenge har vi likevel noe besøk, og vi vil gjøre vårt ytterste for å holde butikken åpen. Vi har holdt på i snart 200 år. En liten nedtur må vi klare!

Vi forsøker oss derfor med noe begrensede åpningstider, og håper det passer med din dagsplan hvis du har lyst til å stikke innom:

Nettbutikken er åpen som før, og vi sender varer så lenge Posten klarer å levere. Jeg ber om forståelse hvis leveringstiden blir noe lengre enn de vanlige 1-4 dagene. Men – vi har satt ned grensen for fri frakt, fra 1000 til 500!

Vil du ha beskjed hvis vi endrer åpningstidene eller gjør andre tiltak? Du kan melde deg på en egen e-postliste om det her. Gjør vi endringer, sender jeg deg en e-post:


[mc4wp_form id=”25581″]

Ta vare på deg selv og de rundt deg! 

Varme hilsener fra
Terese Hallén-Hasaas 
Daglig leder og 6. generasjon Hanske-Hallén

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *