Castelijn & Beerens er et familieeid, nederlandsk merke vi har mange artikler fra, både til dame og herre. Produktene kjennetegnes ved høy kvalitet, funksjonalitet og luksuriøs utførelse.

Vi fører PC-vesker, lommebøker, kortholdere og passbeskyttere fra Castelijn & Beerens. Her er noen av dem:

Logo castelijn & Beerens

Alle C&B-produktene i nettbutikken er samlet her. I butikken i Oslo er utvalget større, men vi legger ut mer og mer på nett. Vi venter også levering av varer veldig snart, disse artiklene fyker ut av butikken!

Castelijn & Beerens holder til i Waalwijk i Nederland, og ble startet i 1945 av herrene Walter Castelijn og Marinus Beerens. Begge hadde lang erfaring med å jobbe med lær og skinn. I starten lagde de for det meste belter, skolevesker, dokumentmapper og vesker. Overskuddslær som ble igjen etter at de store tingene ble laget, ble brukt til småting som klokkeremmer og lommebøker.

I dag er Castelijn & Beerens fremdeles en familieeid bedrift, og setter skyhøye krav til alle produktene som går ut av fabrikken deres. Det er gøy å handle fra produsenter som er så opptatt av produktene de selger! Jeg har møtt Martijn Beerens flere ganger. Han er tredjegenerasjons C&B, og driver sammen med søsteren sin, Babette. Hun leder designdelen, han er daglig leder.

I 2009 vant Castelijn & Beerens «Den Gyldne Ku» som er en årlig nederlandsk pris til personer eller selskaper som utmerker seg i arbeid med sko, skinn eller lærvarer.

Vi er stolte av å føre Castelijn & Beerens!

Hansker & Castelijn Beerens PC-veske

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *