PERSONVERN OG COOKIES

Personvernerklæringen beskriver hvordan Alf Hallén AS på nettsiden hanske-hallen.no samler inn og bruker personopplysninger om besøkende på våre nettsider.

Alf Hallén AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev, benytte del- og tipstjenesten og så videre. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet, lagres på servere tilhørende Syse AS. 

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies):

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn Google Analytics lagres på selskapenes servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt deres respektive retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Alf Hallén AS bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Informasjonskapsler kan også inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

Søk: Alf Hallén AS lagrer informasjon om hvilke søkeord besøkende bruker på våre nettsteder i Google Analytics. Formålet med lagringen er å forbedre og videreutvikle nettsidene. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

Hot Jar er også et analyseprogram. Dette bruker vi for å forstå hvordan nettsiden blir brukt, sånn at vi kan gjøre den bedre.

Nyhetsbrev: Når du melder deg på nyhetsbrev fra Hanske-Hallén / Alf Hallén AS, må vi registrere navn og e-postadresse  for å sende e-post til riktig person. Disse opplysningene behandles av underleverandørene Sumo, UpViral og MailChimp som databehandlere, men deles ikke med andre behandlingsansvarlige. Opplysningene slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. De slettes også hvis vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv.

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler.

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Alf Hallén AS har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i en av Alf Hallén AS´ systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Alf Hallén AS ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

ALF HALLÉN AS / HANSKE-HALLÉN

Organisasjonsnummer: 930 348 279
kundeservice@hanske-hallen.no

BUTIKKEN

Roald Amundsens gate 6, 0161 Oslo
Telefon: 900 33 455

ADMINISTRASJON

Hesselbergs gate 8, 0555 Oslo
Telefon, daglig leder: 456 33 427