GAVER TIL HENNE

Hva ønsker hun seg? I generasjoner har vi fått det ærefulle oppdraget å levere årets julegave til Mamma som ønsker seg nye elegante hansker med cashmerefôr, datteren som foretrekker myke votter, eller Mormor som gjerne vil ha hansker med litt brede fingre på grunn av artrosen. Eller nette kjørehansker til barnebarnet som akkurat har kjørt opp og nå kan være sjåfør for dere andre i romjulen. Kanskje hun har sett på en veske i hele høst, eller du vil overraske med en weekendbag så hun kan reise med stil på jobbturene som kommer?

Vi tar deg gjerne imot i butikken, eller sender hansker eller andre fine gaver rett hjem til postkassen din – eller til et hentested hvis esken blir for stor. Hver jul tar vi imot glade Oslofolk og tilreisende som forteller at de har minner fra julegavehandel Hanske-Hallén fra de var små. Vi håper vi kan hjelpe akkurat deg å finne den perfekte julegaven! Vi er like spente som deg på reaksjonen når pakken tas frem og åpnes!

Nettbutikken er full av lekre gaver, det kan være vanskelig å finne frem. Derfor har vi samlet noen favoritter her, i forskjellige prisklasser. Som alltid byr vi på frakten ved kjøp over 1000 kroner. Du får også med en returetikett, slik at gaven enkelt kan byttes enten via post eller i butikken.

Byttefristen er satt helt til lørdag 12. januar 2023.

GAVETIPS UNDER 500,-

GAVETIPS UNDER 500,-